Ce este o autorulotă?

Autorulota este un vehicul ce servește în același timp atât ca mijloc de transport, cât și ca spațiu de locuit. Este practic o casă pe roți, construită în jurul unui autoșasiu.

În funcție de model , sunt echipate cu 4 locuri pe scaune, 3-4 locuri de dormit, bucătărie (dotată cu aragaz, frigider, congelator la anumite modele, chiuvetă, blat de lucru), baie ( cabina de duș cu apă caldă/rece, WC, chiuvetă), spații mari de depozitare, apă caldă și căldură.

Rezervor de apă curată = 120l

Rezervor de apă uzată = 120l

Casetă de toaletă ecologică = 20l

Butelii de gaz = 1 sau 2, în funcție de model.

Toate autorulotele Romanian Campers au echipare specială de iarna, cu încalzire pe gaz sau motorină de capacitate mărită, protecție antiîngheț a instalatiilor, făcându-le utilizabile în condiții de confort deosebit la temperaturi intre -40 + 50 grade Celsius.

Autorulotele sunt pe deplin funcționale atât în modul camping (conectate la surse de utilități, în camping) , cât și în modul off camping (pe plajă sau în vârf de munte, fără curent electric sau apă/gaz).

Cine poate închiria autorulota?

Persoanele care deţin permis de conducere categoria B mai vechi de 5 ani. Condiţia vechimei este pentru siguranţa tuturor astfel, ne asigurăm că şoferii au o experienţă suficientă care să le permită conducerea autorulotei fără incidente.

Cât costă să închiriez o autorulotă?

Costurile pentru închiriere le calculăm în funcţie de numărul de zile dorite şi de perioada în care vrei să pleci în vacanţă. De asemenea, la preluarea autorulotei vei achita cash şi contravaloarea garanţiei de 2500 lei (sau echivalentul sumei în lei). Este o măsură de precauţie care ajută ambele părţi. Garanţia acoperă eventualele daune care pot apărea din culpa şoferului. Pentru fiecare eveniment nedorit, vom reţine 250 Euro pentru franşiza CASCO.

Daunele din interiorul autorulotei nu sunt acoperite de asigurarea CASCO, acestea vor fi evaluate la un service autorizat, iar contravaloarea reparaţiilor va fi reţinută din garanţie. La întoarcerea din concediu, dacă autorulota nu a fost avariată în niciun fel, garanţia se va restitui integral.

Cât combustibil consumă?

Autorulotele noastre sunt diesel. Consumul variază în funcţie de numărul persoanelor din autorulotă, greutatea bagajelor şi obiceiurile fiecăruia la volan. Ca şi idee: media pentru consum este între 9.5-12.5 litri/100Km.

Unde poţi campa cu autorulota?

Cu autorulota ai o varietate impresionantă de alegere. Poţi campa în mijlocul unor peisaje de vis; practic, oriunde drumul permite accesul cu autorulota. Sugestia noastră este să te asiguri că ai voie să campezi în locul respectiv şi nu eşti în pericol. Cea mai sigură variantă este, bineînţeles, să campezi în locuri special amenajate/camping.

Există limită de Kilometri?

Nu! Romanian Campers nu impune limită de kilometri.

 

Autorulotele sunt dezinfectate?

După fiecare traseu, autorulotele intră într-un process complex de igienizare şi dezinfectare pentru înlăturarea microbilor, urmelor de murdărie şi a mirosurilor.

 

Unde pot parca vehiculul personal pe perioada închirierii?

Puteţi parca maşina dumneavoastră direct la locaţia noastră de unde aţi preluat autorulota, parcarea fiind gratuită.

 

Care este viteza de deplasare?

Autorulotele respecta aceleaşi restricţii ca şi autoturismele, însă recomandăm o viteză de deplasare mai mică pentru siguranţa dumneavoastră.

 

Pe autostrada recomandăm o viteză de deplasare între 100-110 km/h iar pe celelalte categorii de drumuri 80-90km/h.

Există alte costuri adiţionale?

  • Igienizare – 250 lei/sejur (autorulotele, după fiecare traseu intră într-un proces de igienizare complex pentru înlăturarea oricăror urme de mizerie, mirosuri şi alte mici reparaţii astfel încât următorul client să aibă tot confortul pe perioada sejurului).
  • Consumabile (butelie gaz, substanţe chimice toaletă, hârtie igienică solubilă) – 300 lei/sejur.
  • Vigneta în afară României şi alte taxe de drum.
  • Combustibil (motorină).
  • Taxe de campare.

In total taxa de igienizare si consumabile este de 550 lei/sejur

Rezervă o autorulotă

Nu ai găsit răspunsul pe care îl cauți?
Adresează-ne o întrebare aici:

    Sunt de acord cu termenii și condițiile Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal