La mare cu autorulota!

La mare cu autorulota ce poate fi mai fain! O aventură cu mult sens și vacanța ta de vis. Dacă e prima ta călătorie cu autorulota la mare să știi că ai făcut cea mai bună alegere. În România există câteva campinguri autorizate.

În ultima perioadă turiștii, care au încercat deja varianta de a merge în prima călătorie cu autorulota la mare au revenit în forță și zic că ar mai face la fel și în anii următori. Dacă vrei sa mergi la Marea Neagră poți opta pentru orice stațiune îți place.

TOP 3 stațiuni de litoral în care să mergi cu plăcere în prima călătorie cu autorulota:

Camping Năvodari

Cea mai cunoscută stațiune pentru care persoanele, care merg cu autorulota optează, este Marina de la Năvodari. Aici oamenii merg încă din luna aprilie pentru a fi cât mai aproape de mare, dar și pentru experiențe și aventuri. Dacă te simți și tu tentat să vii la Năvodari, ideal ar fi să prinzi din timp un loc foarte bun, aproape de mare. În această stațiune, taxa este de 500 euro pentru o autorulotă, care staționează din aprilie și până în septembrie. Și nu contează câți membri sunteți în familie, pentru că poti lesne lua și prietenii cu tine, nu doar că va fi mai vesel ci veți imortaliza împreună amintiri de neuitat.

Camping Mamaia

Mamaia este o stațiune de o frumusețe incontestabilă, chiar “de lux” cum i se mai zice. Însă pentru prima călătorie cu autorulota chiar se merită. La Mamaia vei face multă mișcare, căci campingul pentru autorulote nu este foarte aproape de Năvodari. Dar nici o grijă, mișcarea e sănătate și dacă alegi așa un loc nu ai cum te plictisi. Chiar dacă e stațiune “de lux”, prețurile sunt aproape aceleași ca la Năvodari.

Camping Vama Veche

Dacă vrei ca prima ta călătorie cu autorulota să fie condimentată cu surprize de tot felul, nu ezita sa mergi chiar în Vama Veche. Aici poți parca în Marina Park sau chiar direct pe plajă în campinguri autorizate. Te așteaptă o doză de nebunie și în același timp o oază de liniște combinate. Persoanele, care au trăit asemenea experiență afirmă că Vama Veche înfățișează un camping de nudiști și punkeri, așadar va trebui neapărat să mergi dacă îți plac senzațiile tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *