Vă prezentăm o flotă impresionantă de autorulote de înaltă calitate, concepute pentru a vă oferi experiențe de călătorie de neuitat. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei escapade de weekend sau a unei aventuri mai lungi, echipa noastră vă pune la dispoziție cele mai confortabile și luxoase locuințe mobile pentru a vă transforma călătoriile în aventuri remarcabile.

Ce ne deosebește? Flexibilitatea și libertatea de care vă veți bucura cu fiecare închiriere. Autorulotele noastre pot fi preluate din inima Bucureștiului sau din Ilfov, oferindu-vă posibilitatea de a vă începe călătoria de oriunde doriți. Suntem dedicați să vă oferim o experiență de călătorie fără efort și lipsită de griji, astfel încât să vă puteți concentra pe a vă crea amintiri de neuitat cu cei dragi.

Indiferent de modelul ales, fiecare autorulotă este atent întreținută și complet echipată cu cele mai moderne facilități. Bucătării complet utilate, băi elegante, zone de odihnă spațioase și paturi confortabile sunt doar câteva dintre caracteristicile care fac călătoriile cu noi atât de plăcute.

Ceea ce ne face cu adevărat speciali este faptul că puteți să vă plimbați nu doar în minunatele peisaje ale României, ci și în străinătate. Cu fiecare kilometru parcurs, veți descoperi libertatea de a explora, bucurându-vă de fiecare detaliu al călătoriei voastre.

Echipa noastră pasionată și dedicată este mereu aici pentru a vă oferi asistență și sfaturi personalizate, ajutându-vă să planificați trasee captivante și să transformați fiecare escapadă într-o aventură de neuitat. Așadar, pregătiți-vă să vă porniți motorul și să începeți o călătorie spre descoperiri fascinante și experiențe memorabile cu autorulotele noastre din București și Ilfov. Suntem aici pentru a vă face fiecare călătorie să conteze!

Giotti Line Siena 390

4 locuri de dormit

Giotti Line Siena 330

3 locuri de dormit

Renault Yearling 89 by McLouis model 2024 Editie Speciala

5 locuri de dormit

Benimar Sport 340 Family Superior

5 locuri de dormit, cutie automata

Benimar Sport 340 UP-Family

5 locuri de dormit