8 târguri de Crăciun din Europa de vizitat cu autorulota

Ești în căutare de aventuri și locații pentru a petrece frumos vacanța 2023? Noi îți oferim câteva locuri de poveste, tu doar ia-ți familia, urcă-te în autorulotă și lasă-te fascinat de cele 8 târguri de Crăciun din Europa, care se merită de vizitat în vacanța de iarnă 2023.

Europa abundă de târguri de Crăciun, iar la vederea vizitatorilor sunt expuse cele mai fine decorațiuni de sărbători pentru iubitorii de autentic, unde se împletesc pe rând cultura, obiceiurile și bucătăria locală. Unde dacă nu aici, ai ocazia să surprinzi răsăritul perfect?

Cu o tradiție de sute de ani, Târgurile de Crăciun din Europa sunt cele mai căutate în vacanța de iarnă. Toți prietenii tăi cu siguranță, au început să caute activ unde să își petreacă vacanța în 2023. E timpul să o faci și tu!

Pentru ca să îți fie mai ușor să iai o decizie, vezi mai jos 8 târguri de Crăciun numai bune de vizitat cu autorulota:

  1. Târgul de Crăciun Budapesta. Budapesta – capitala răsăritului perfect și aventurilor, te așteaptă să o descoperi! Fiecare piață a orașului, are un târg tematic de Crăciun, unde răsună muzica bună condimentată cu gustările tradiționale. Cultura maghiară atrage în fiecare an numeroși turiști, de aceea oamenii locului știu să o pună în valoare. Dacă vii aici cu autorulota vei prinde răsăritul perfect și diminețile ca în povești.

2. Târgul de Crăciun Viena. După ce te-ai delectat cu bucatele maghiare și ai savurat din răsăritul perfect, fă naveta la Viena, unde te așteaptă un târg de excepție, numai bun pentru petrecerea vacanței de iarnă 2023 în compania celor dragi. E mai mult decât un simplu târg, e o poveste completă, cu luminițe strălucitoare și peste 150 de standuri.

3. Târgul de Crăciun Praga. După ce ai petrecut în Viena, trebuie neapărat să mergi la cel mai lung târg din Europa. Aici ai ocazia să asculți unele dintre cele mai frumoase colinde specifice Cehiei și să savurezi din bucatele locale. Totul este amenajat cu bun gust, tradițiile de Crăciun se păstrează de ani de zile.

4. Târgul de Crăciun Nuremberg. Vacanța de iarnă 2023 trebuie să fie una perfectă. De aceea să vizitezi și al 5-lea cel mai frumos târg din Europa e o adevărată operă de artă. Nuremberg organizează târgul de sărbători încă din anul 1628, cu cea mai mare vechime din Germania. Pe toată durata târgului se organizează evenimente tradiționale, menite să arate frumusețea și cultura Germaniei din toate timpurile. Nu rata Parada Felinarelor, la care peste 1 000 de copii cu felinare în mână, de tip handmade, traversează orașul până la Castelul Imperial.

5. Târgul de Crăciun Strasbourg. Cel mai vechi târg de Crăciun din Franța este organizat în Strasbourg, așa-numitul ,,oraș al luminii’’. Cel mai mare brad împodobit din Europa îl găsești aici. O adevărata poveste e la Strasbourg, capitala Crăciunului și a magiei, unde orice vis se poate împlini.

6. Târgul de Crăciun Munchen. Traseul continuă în Germania la Munchen, un oraș cu o istorie bogată. Pe lângă faptul că asculți colinde, savurezi din bucatele tradiționale și cultura germană autentică, ai ocazia să întâlnești aici cele mai principale obiective turistice ale Munchenului. Cu siguranță că așa ți-ai dori să arate vacanța 2023!

 

7. Târgul de Crăciun Zagreb. Croația – țara cu tradiții și cultură frumoase. Aici vei surprinde mereu un răsărit perfect. În Zagreb se organizează an de an un târg fascinant, un mix dintre colinde, dansuri specifice locului, ateliere de creație, activități pentru cei mici și mari. Dacă tot vei ajunge aici, intră să vizitezi un obiectiv cultural nemaipomenit – Muzeul Inimilor rănite, un muzeu dedicat poveștilor de iubire neâmplinite!

8. Târgul de Crăciun Sibiu.  Mai aproape de casă, mai aproape de vinul local este chiar la Sibiu. Doar aici poți simți că s-a împlinit un vis de Crăciun. Comparat cu Târgul de Crăciun din Viena sau cu frumoasele peisaje ale Târgului de Crăciun din Budapesta, Sibiul aduce o diversitate de luminițe, bucate tradiționale și ornamente de Crăciun. Aici este locul ideal pentru mic și mare pentru a petrece spectaculos vacanța de iarnă 2023.

Acum rămâne doar să te bucuri alături de cei dragi de vacanța de Crăciun 2023 fie că alegi să vizitezi cu autorulota Târgul de Crăciun din Viena, Budapesta sau Sibiu sau toate celelalte.

 

Vacanță frumoasă!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *