5 locuri de vizitat cu o autorulotă în România

Până de curând, vacanțele cu autorulota erau considerate o practică deosebită a vizitatorilor din străinătate. Cum poți pretinde că a fost greu să găsești un camping civilizat în țara noastră unde să apreciezi cu adevărat plăcerea de a călători în acest fel? La fiecare nivel al acestui capitol, au avut loc evoluții în ultimii ani. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să dețină sau să închirieze o autorulotă și călătoresc pentru a explora splendorile naturale ale națiunii. Iată câteva locații din România în care călătoria într-o autorulotă nu te va face să simți că ai pierdut ceva dacă sări peste hotel sau pensiune.

Locații românești în care o autorulotă poate călători

Există peste 600 de locuri de tabără în România în care poți călători cu o autorulotă iar multe dintre ele oferă priveliști pitorești, lucru la care tânjesc cei care optează pentru acest gen de vacanță.

  1. Grădina Ielelor este un spaţiu de 6 hectare, situat în zona Sâmbăta de Sus, Braşov, care adăposteşte un camping destinat corturilor şi autorulotelor, un glamping şi o zonă de evenimente. Găseşti aici şi vetre pentru foc, locuri de luat masa, apă curentă, duşuri, toalete, iluminat pe bază de panouri solare, chicinete şi chiar un lac artificial cu peşti şi raci.
camping

2. Camping Fain este un loc, aşa cum îi spune şi numele, tare fain dacă vrei o vacanţă liniştită, într-un peisaj idilic. Aflat în inima Munţilor Gurghiului, la mai puţin de 50 de kilometri de Reghin, campingul a fost construit special pentru oamenii care îşi doresc să trăiască liber şi în armonie cu natura. Poţi veni cu o autorulotă, cu cortul propriu sau te poţi caza în corturile deja amenajate, găseşti şi o tavernă de unde poţi lua mâncare şi băuturi şi chiar şi un ciubăr.

camping

3. Vampire Camping se află tot în judeţul Braşov, pe o suprafaţă de peste 35.000 de metri pătraţi. Ai acces la curent electric, duşuri, toalete şi spălătorie, precum şi 2 restaurante, o pizzerie, un bar, acces la grătar şi chiar mic dejun. Se pot închiria biciclete dacă nu ai mai avut loc şi de ele în rulotă şi găseşti şi Wi Fi gratuit.

camping

4. Complexul Laguna Albastră îl găseşti la Făgăraş şi oferă de toate pentru toţi, de la 20.000 de metri pătraţi pentru campare, cu acces la grupuri sanitare la terenuri de sport – pentru fotbal, tenis sau volei, 3 lacuri pentru pescuit, restaurant, sală de evenimente şi piscine pentru copii şi adulţi, tobogane şi trambuline.

piscina

5. Camping Vuurplaats este în frumoasa Bucovină, în localitatea Fundu Moldovei, pe malul râului Moldova. Ai acces la curent electric, duşuri, toaletă, maşină de spălat şi uscător de rufe, Wi Fi, sală cu jocuri şi o bibliotecă.

camping

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *