Unde să călătorești cu autorulota in jurul lumii?

O dată cu eliminarea restricțiilor COVID oamenii au început din nou să călătorească în jurul lumii, chiar mai mult ca niciodată. Pe lângă mijloacele de transport tradiționale: autocar, avion, tren, se accentuează tot mai mult dorința de a ieși din tiparele obișnuite și de a opta pentru un alt mijloc de transport. Oamenii sunt dornici de aventură și de distracție.

 

Autorulota vine în ajutor în acest caz. Este întotdeauna alegere perfectă pentru a călători în jurul lumii. Așadar, să-nceapă aventura! 

VEZI mai jos unde poți să călătorești în jurul lumii cu autorulota. Romaniancampers.ro a făcut o selecție cu 5 cele mai bune locații.

 

  • Autostrada 101 din California, Statele Unite ale Americii. Autostrada 101 este considerat cel mai bun traseu pentru plaje. Mai ales acum o dată cu eliminarea resticțiilor COVID. În statul american California, U.S. Route 101 (cunoscut și sub numele de „Highway 101”, „The 101” în California de sud, sau numai „101” în California de nord) este unul dintre cele mai lungi și mai vechi șosele americane, aflată încă în folosință. Întotdeauna se știe că călătoria americană a fost romantizată de mulți scriitori și ecranizată de regizorii din toate timpurile ca o aventură cu mult sens. SUA este alegerea perfectă pentru o călătorie de neuitat cu autorolota!
  • Coasta de Est a Australiei. Australia este considerat cel mai bun traseu pentru petreceri și pe bună dreptate. La fel ca urșii koala care se îndreaptă către eucalipt, și turiștii au fost mereu atrași spre Coasta de Est a Australiei. Unde orașele de surf hedoniste, recifele de corali colorate și plajele paradisiace oferă ocazia perfectă pentru a te opri cu autorulota și face poze, măcăr pe o zi. Există multe trasee de călătorie pe Coasta de Est, în funcție de timpul pe care dorești să îl aloci pentru activitatea ta. De pe acum să-nceapă aventura!
  • Namibia pe uscat. Cine n-a auzit de Namibia? Această țară africană exotică! În Namibia dacă ajungi cu autorulota vei avea ocazia să întâlnești în drumul tău multe animale sălbatice. Orașele pline de viață, scenele de deșert ascunse și parcurile naționale bogate în animale sălbatice sunt printre cele mai importante elemente ale Namibiei. Orice excursie în Namibia se încheie cu drumeții spectaculoase prin dunele de nisip și o oprire pentru a admira colosalele naufragii ruginite de-a lungul coastei Skeleton. 
  • Japonia. Japonia este țara asiatică cu cele mai frumoase tradiții și cultură. Dacă te tot întrebi unde să mai călătorești în jurul lumii cu autorulota, nu mai sta pe gânduri, căci Japonia e alegerea perfectă. Treci neapărat de la vârfurile înzăpezite la plajele cu margini de palmier – prin lacuri limpezi și păduri primitive. Autostrăzile din Japonia oferă o priveliște minunată asupra unor locuri istorice și culturale. 
  • Noua Zeelandă. Aflată într-un alt capăt de lume, Noua Zeelandă încântă simțurile prin peisajele sale naturale de o frumusețe rară. Regiunea este pe bună dreptate cel mai bun traseu pentru aventurieri. Dacă îți plac vârfurile înalte ale munților și stâncilor, organizează un traseu prin inima vulcanică a Insulei de Nord, oprindu-te în paradisul excursionistului, care este Parcul Național Tongariro. 

Te-ai convins și tu de ce merită să faci înconjurul lumii cu autorulota? Să-nceapă aventura!