Crăciunul întotdeauna e motivul perfect de a uita de supărări și de a petrece fain alături de familie și prieteni. Și cel mai important e că mereu există alternative pentru a face această sărbătoare una memorabilă.Optează pentru un Crăciun perfect cu autorulota!VEZI 5 tipsuri pentru un Crăciun perfect cu autorulota, recomandate de cei care deja au testat o experiență faină cu acest minunat tip de transport.

  1. Rezervă în prealabil o autorulotă. Nu lăsa pe mâine ce poți face azi. Valabil și pentru închirierea unei autorulote, în cazul în care optezi pentru o vacanță de vis. Rezervă autorulota cu câteva luni bune înainte de călătorie, pentru a evita cererea mare din timpul sărbătorilor. Caută mereu să închiriezi o autorulotă dotată cu toate facilitățile pentru un Crăciun perfect: sistem de încălzire centralizată, spații de depozitare, paturi confortabile, toaletă, duș.
  2. Îmbrăcămintea de iarnă, călduroasă și confortabilă este un must-have în călătoria cu autorulota. Cu siguranță, vei dori să explorezi zonele montane, așa că va fi destul de frig și probabil va ninge, iar hainele groase doar te vor ajuta să savurezi mai bine din vacanță.
  3. Organizează din timp masa de Crăciun. În cazul în care planifici să iai masa de Crăciun în autorulotă, asigură-te că ai făcut din timp toate cumpărăturile, iar dacă ai omis ceva de pe listă, oprește-te la un magazin de pe traseu. Astfel, vei ști că toate detaliile au fost puse la punct și nimic nu va sta în calea petrecerii unui Crăciun perfect cu autorulota.
  4. Alegerea decorațiilor de Crăciun. Fă din timp o listă cu decorațiile, care dorești să le iai cu tine în autorulotă și apoi să le instalezi. Este foarte important să evaluezi spațiul disponibil ca să nu te pomenești că bradul e mai mare ca tot spațiul. E neapărat să pui bradul sau îl poți înlocui cu altceva mult mai practic și decorativ?
  5. Fă selfie-uri și poze de pus în ramă. Cu siguranță așa ceva nu vei uita. Mai ales dacă vine vorba să arăți prietenilor unde ai fost de Crăciun. Așa că imortalizarea celor mai perfecte momente de Crăciun cu autorulota sunt prioritatea numărul unu.

Dacă vrei să ai parte de un Crăciun perfect cu autorulota, aceste tipsuri își vor fi de folos pe tot parcursul călătoriei.Iar dacă ai călătorit deja cu o autorulotă de sărbători, scrie-ne în comentarii ce ai vizitat. Însă dacă abia aștepți să călătorești cu autorulota, RomanianCampers îți stă la dispoziţie cu servicii de închirieri autorulote. O poți face din timp!