Inchirierea unei autorulote e un mod excelent de a strabate tara in lung si in lat, in timp ce te bucuri de vacanta zi dupa zi, kilometru dupa kilometru. Esti total independent: bucataria, paturile, toaleta si dusul din autorulota iti stau mereu la dispozitie. La fel ca televizorul, sistemul de incalzire si aerul conditionat. Ai tot ce-ti trebuie pentru a te preocupa doar de itinerariu si ce vei face azi.

„Nu trebuie să fii bogat pentru a călători bine – Eugene Fodor.”

Te vei incarca de frumusetea naturii aproape neatinse de om (in comparatie cu restul Europei), vei descoperi magia satelor romanesti traditionale si te vei minuna de diversitatea faunei atunci cand strabati o poteca umbroasa de munte. Litoralul Marii Negre, Ardealul, Bucovina, Delta Dunarii si alte sute de destinatii abia asteapta sa le afli toate secretele si te intreaba deschis: cand vii sa ne vezi?Maramuresul si Bucovina sunt, cu siguranta, printre cele mai impresionante regiuni din Romania. Peisajele desprinse parca din povestile copilariei se contopesc cu arhitectura traditionala, presarata cu nenumarate obiective religioase, iar oamenii locului te vor face sa te simti ca acasa: sunt calzi, ospitalieri si gata sa-ti povesteasca ore in sir despre obiceiurile si traditiile pe care le pastreaza cu sfintenie de secole. Sa nu uitam de mancarurile incredibil de gustoase cu care acestia te vor imbia si nu te vor lasa sa te ridici de la masa pana nu le-ai incercat pe toate. Atmosfera primitoare si magia acestor locuri te vor face sa nu uiti niciodata ca ai trecut pe acolo si abia vei astepta sa revii.Traseul de la Targu Mures catre aceste meleaguri este unul simplu dar spectaculos, asa ca va recomandam cateva opriri care sa-l faca si mai placut. E pacat sa nu zaboviti un pic pe la Viscri ori pe malul lacului Colibita, sa va incarcati bateriile si sa va relaxati din plin. V-am pregatit si cateva recomandari de locuri in care va puteti bucura de vacanta impreuna cu familia. asa ca v-am pregatit o lista de campinguri din Maramureș unde va puteti opri pentru o experienta cu autorulota de neuitat.

  1. Viscri offcamping 
  2. Sighisoara
  3. Lacul Colibita 
  4. Fundu Moldovei
  5. Gura Humorului
  6. Langa Viseu
  7. Ocna Sugatag 

Ce-ti mai recomandam:Ai grija sa campezi in locuri cat mai sigure si care nu prezinta riscuri de inpotmolire.E bine ca in prima zi a vacantei sa pornesti la drum cu noaptea in cap. Astfel eviti aglomeratia din trafic si ai siguranta ca vei putea alege dintre cele mai bune locuri de campare si parcare.Fa-ti planurile din timp si verifica daca sunt deschise campingurile unde doresti sa innoptezi. De asemenea, intereseaza-te daca au locuri disponibile pentru perioada in care vei calatori.Daca doresti sa descoperi mai multe spatii de campare special amenajate, dar si locuri offcamping spectaculoase, descarca aplicatia park4night. Vei putea afla detalii despre variantele offcamping si sa verifici cum se realizeaza accesul in zona dorita. Fotografiile si review-urile altor utilizatori ai aplicatiei te vor ajuta sa alegi mereu cea mai buna destinatie.