Viata pe drum, wow! Ce sa nu-ti placa?! Libertate totala, aventura cat incape si… copiii care se harjonesc in spate si va intreaba cand ajungeti. Poate ca o astfel de calatorie nu-i chiar cea mai relaxanta vacanta in familie. Totusi, stii ca-i cea mai tare idee sa inchiriezi autorulota si sa-i plimbi pe cei mici peste tot, de la monumente istorice la cele mai tari atractii din toata Romania. Sau chiar din Europa. Nimic nu se compara cu jocurile de pe drum sau cu muzica voastra preferata care va insoteste peste tot. Inchirierea unei autorulote e o varianta fantastica de a face turul tarii fara sa despachetezi sapte bagaje in douazeci de hoteluri.Inchirierea unei autorulote si planificarea traseului perfect pot parea dificile. Apar tot felul de intrebari: Cum incep? Oare ma descurc sa o conduc? O fi vacanta cu autorulota potrivita pentru familia mea? Avem cateva sfaturi practice pentru familiile care se incumenta sa incerce pentru prima data o astfel de experienta.

” În timp ce noi le arătăm copiilor noștri totul despre lumea înconjurătoare, copiii ne arată despre ce e viața cu adevărat…”

Orice familie ar trebui sa incerce, macar o data, vacanta cu autorulota. Copiii se distreaza tot drumul, va opriti oricand si oriunde si chiar puteti campa cand un loc special va face cu ochiul. Aveti la voi tot ce va trebuie: jucariiile, hainele, gustarile pentru copii sunt mereu la indemana. Ce sa mai spunem de toaleta? Stiti cum e cand te rogi sa fie drumul liber, sa ajungi mai repede la prima benzinarie. Practic, aveti micul vostru hotel pe roti. Campinguri sunt peste tot si ofera o multime de lucruri distractive de facut, in timp ce parintii se relaxeaza. Puteti campa chiar langa un parc national si astfel economisiti timp de condus. In plus, in astfel de campinguri exista tot felul de activitati si programe pentru cei mici. Sa nu mai spunem ca acolo veti intalni si alte familii pasionate de calatorii. Cei mici vor avea parteneri de joaca si poate veti lega si voi cateva prietenii de cursa lunga.